Mainos
Mainos

Kallasvuo: Lisää maahanmuuttajia Suomeen

Nokia Siemens Networksin hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Kallasvuo toivoo Suomeen lisää työtä tekeviä maahanmuuttajia.

- Suomessa pitää tehdä enemmän työtä, eikä vain suomalaisten toimesta. Tarvitsemme uutta taitoa. Emme voi eristyä tässä maailmassa. Toivottaisin tervetulleiksi myös muut kuin suomalaiset työntekijät tuomaan oikeaa osaamista, Kallasvuo toteaa MTV3-kanavan keskiviikkoillan keskusteluohjelmassa Perintö - päättäjiltä tulevaisuuden tekijöille.

Kallasvuo on yksi ohjelman seitsemästätoista keskustelijasta. Talouselämän päättäjät ja nuoret yrittäjät etsivät keskustellen ratkaisuja muun muassa uusien työpaikkojen synnyttämiseen.

Kallasvuo ei tv-ohjelmassa lähde tuttuun kilpalaulantaan siitä, että suomalaiset tekisivät liian vähän töitä. Pitkällä Nokia-urallaan hän on nähnyt paljon päinvastaista.

- Kuinka paljon Suomessa yksilö tekee töitä? Minusta tehdään aika paljon, Kallasvuo toteaa.

"Suomalaisinsinööri hakee vertaistaan maailmassa"

Nokia valmistautuu parhaillaan vähentämään tuotekehityshenkilöstöään, mutta entisellä toimitusjohtajalla on pitkäaikaisista alaisistaan vain hyvää sanottavaa.

- Minulla on paljon kokemusta suomalaisesta tuotekehitysinsinööristä, siitä panoksesta, minkä he antavat. Tuottavuustaso on hyvä. Insinööri on lojaali, hakee vertaistaan maailmassa, Kallasvuo kehuu.

Katso Perintö - päättäjiltä tulevaisuuden tekijöille MTV3-kanavalla tänään klo 20.00-21.55

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme