Mainos
Mainos

Kalli: Likapyykki pestävä omien seinien sisällä

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Timo Kalli toivoisi, että keskustalaiset puisivat puolueen ongelmia omissa piireissään.

Kalli pahoittelee Suomenmaan haastattelussa, että keskustalaiset ovat käyneet keskustelua nimettömänä iltapäivälehtien palstoilla.

Kalli ei halua toimia ryhmänsä jäsenten suuntaan kahlitsevasti, mutta toivoo, että kriittiset äänenpainot tuotaisiin mieluummin hänen korviinsa kuin suoraan julkisuuteen.

Kalli huomauttaa, että omalla nimelläkin annetun arvostelun pitäisi keskustan sisällä olla ennemmin rakentavaa kuin hajottavaa.

Arvostelu keskustan sisällä on kohdistunut erityisesti puoluesihteeri Jarmo Korhoseen. Kalli ei ole tästä hämmästynyt.

– Korhonen käyttää tunnetusti värikästä kieltä ja erityisen värikästä ehkä juuri omien porukoissa. Joskus voi olla tilanteita, että kuulijalle syntyy eri vaikutelma kuin mitä sanoja alunperin on tarkoittanut. Ehkä sanojakin voisi miettiä täsmällisempää argumentointia ja miten ihmisiä lähestyy, Kalli sanoo Suomenmaassa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme