Mainos
Mainos

Kalli luottaa Vanhaseen

Keskustan eduskuntapuolueen puheenjohtaja Timo Kalli luottaa edelleen pääministeri Matti Vanhaseen. Kalli kertoo MTV:n uutisille keskustelleensa Vanhasen kanssa aamulla Ylen esittämästä lahjontaväitteistä. Vanhanen on Kallin mukaan kieltänyt jyrkästi väitteet.

- Tässä viime viikkoina ja viime päivinä on ollut paljon erilaisia väitteitä, jotka eivät kaikki ole pitäneet paikkansa. Uskon pääministeriä niin kauan kuin toisin toteen näytetään, Kalli vakuuttaa.

Kalli on haluton pohtimaan, mitä rakennusliikkeeseen liittyvien lahjontaväitteiden taustalla löytyy, väärinkäsitys vai poliittinen ajojahti.

- En lähde spekuloimaan tämän asian kanssa ollenkaan, Kalli toteaa.

Puolueilla on ollut hektinen alkusyksy ja keskustalla jo ennen Vanhasen lahjusväitteitäkin kädet täynnä vaalirahoituksen ja Nova Groupin kanssa. Kalli pitää Vanhasen tilannetta kuitenkin selkeästi tärkeimpänä.

- Silloin kun puhutaan pääministerin asemasta, se on kaikkein tärkein asia. Toivottavasti asiassa päästään pian normaaliin päiväjärjestykseen, Kalli toteaa toiveikkaana.

Pääministeri Vanhasen infotilaisuus on katsottavissa MTV3 Katsomossa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme