Mainos
Mainos

Kalliomäki: Ei dopingrikosta lakiin

SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kalliomäki ei halua dopingia rangaistavaksi laissa. Entinen huippu-urheilija Kalliomäki sanoo, ettei hän yllättynyt Suomen hiihdon dopingskandaalista. Hän ei kuitenkaan tekisi dopingin käyttöä laissa rangaistavaksi.

Kalliomäki sanoo Uutispäivä Demarissa, että huippu-urheilussa on aina mukana myös dopingriski, koska urheilu on ammattimaista ja julkisuuspaine ja raha ovat voimakkaasti läsnä. Eduskunta käsittelee tänään dopingrikosten liittämistä rikoslakiin.

B-näytteiden tuloksia odotellaan

Dopingin käytöstä epäiltyjen suomalaishiihtäjien B-näytteiden on määrä valmistua tänään. Kahden mies- ja kahden naishiihtäjän näytteistä odotetaan tuloksia iltapäivällä. Kaikki antoivat positiivisen A-näytteen kansainvälisen antidopingtoimikunnan testissä Lahden MM-kisoissa puolitoista viikkoa sitten. Epäillyistä dopingin käytön ovat myöntäneet Harri Kirvesniemi, Mika Myllylä ja Milla Jauho.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme