Mainos
Mainos

Kalliomäki Lipposta sovinnollisempi

Sosialidemokraattisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kalliomäki haluaa, että poliittista yhteistyötä harjoitetaan yli ideologisten rajojen. Kalliomäki sanoi tänään Vantaalla, että niiden kokoomus- ja keskustavoimien, jotka suunnittelevat valta-asemia vasemmisto-oikeisto vastakkainolon varaan, olisi syytä muistaa historian opetukset.

-Yhtä lailla muistamisen paikka on kaikilla, joiden kommentit tai sananvalinnat antavat yllykkeitä mainitun vastakkainolon rakentajille. Asia koskee myös pääministeri Lipposta, jonka sinänsä perustellut kommentit ja kysymykset keskustapuolueen suuntaan kääntyvät julkisuudessa yhä herkemmin tarpeettomaksi rasitteeksi puolueitten luontevalle keskusteluyhteydelle, Kalliomäki sanoi.

Kalliomäen mielestä sosiaalidemokraattien on omalta osaltaan oltava valmiita yhteistyöhön paitsi nykyisten hallituskumppaneiden kanssa, myös nykyisen opposition kanssa.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme