Mainos
Mainos

Kallis ottaisi Rainer Erlundin kristillisiin

Kristillisen liiton puheenjohtaja Bjarne Kallis olisi valmis ottamaan RKP:n ryhmästä eronneen Rainer Erlundinryhmänsä jäseneksi. Kallis kertoo näkemyksestään tänään Etelä-Suomen Sanomien ja Satakunnan Kansan haastattelussa.

-Ilman muuta, jos motiivi on katumus ja vilpitön halu toimia niin kuin me toimimme, en näe siinä estettä. Minähän olisin peräti julma, jos sanoisin, että sinä et kelpaa. Meidän porukkaan kelpaavat kaikki paitsi täydelliset, niitä emme tarvitse, Kallis napauttaa haastattelussa. Kalliksen mukaan niin rangaistus kuin anteeksi antaminenkin ovat välttämättömiä. Hänen mukaansa jokaisella on mahdollisuus aloittaa alusta.

Kallis, Bjarne, kristillisten puheenjohtaja


Erlund ilmoitti elokuussa jättävänsä RKP:n eduskuntaryhmän ja perustavansa oman ryhmän. Erlundia syytetään lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yrityksestä ja kotirauhan häiritsemisestä. Hänestä tehtiin toukokuussa ilmoitus poliisille sen jälkeen, kun hän oli soittanut epäilyttäviä puheluita 15-vuotiaalle tytölle.

Erlund Rainer

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme