Mainos
Mainos

Kampin autopommijutussa elinkautiset

Helsingin käräjäoikeus on tuominnut kolme miestä elinkautisiin vankeustuomioihin ns. Kampin autopommimurhasta. Yllytyksestä syytetty nainen sen sijaan vapautettiin.

Helsingin käräjäoikeus on tuominnut kolme miestä elinkautiseen vankeuteen ns. Kampin autopommista. Pommin asentanut mies tuomittiin murhasta ja törkeästä tuhotyöstä. Kaksi muuta miestä tuomittiin yllytyksestä murhaan.
Yllytyksestä murhaan epäilty nainen sen sijaan vapautettiin kokonaan syytteestä. Nainen oli päästetty jo aiemmin tutkintavankeudesta vapaaksi odottamaan oikeuden päätöstä. Mielentilatutkimuksen mukaan miehet olivat täydessä ymmärryksessä.

Toissa kesänä asennetun autopommin räjähdyksessä sai surmansa helsinkiläismies, jonka yksi nyt tuomituista miehistä oli jo aiemmin yrittänyt ampua hengiltä. Tekojen taustalla oli kiemurainen ihmissuhdevyyhti.(MTV3-STT)

(Seitsemän uutiset 02.02.2004)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme