Mainos
Mainos

Kanerva ei pääse kokoomuksen ryhmäkuulemiseen

Kokoomuksen eduskuntaryhmä ei näillä näkymin pääse vähään aikaan kuulemaan ulkoministeri Ilkka Kanervaa (kok.) tekstiviestijupakan tiimoilta. Kanerva on sekä tällä että ensi viikolla ulkomailla ryhmäkokousten aikoihin.

Vielä ennen pääsiäistä oletus oli, että Kanerva olisi paikalla torstaisessa ryhmäkokouksessa, jolloin ryhmä voisi halutessaan kysyä jupakasta. Ministeri ei ole ollut ryhmän kuultavana sen jälkeen, kun hän EU:n huippukokouksen yhteydessä julkisesti pyysi anteeksi tekemiään virheitä.

Kanerva on loppuviikon Sloveniassa, jossa hän tapaa huomenna maan ulkoministerin Dimitrij Ruperlin ja osallistuu sen jälkeen EU:n epäviralliseen ulkoministerikokoukseen.

Seuraavalla viikolla Kanerva puolestaan on Naton huippukokouksessa Romaniassa.

Hymyn päätoimittaja Esko Tulusto päättää loppuviikon aikana, mahdollisesti jo torstaina, julkaiseeko lehti hallussaan olevat Kanervan viestit erotiikkatanssija Johanna Tukiaiselle. Lehden on määrä ilmestyä ensi viikon keskiviikkona.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme