Mainos
Mainos

Kanerva hämmästelee Novalta saamaansa synttärilahjaa

Kansanedustaja ja entinen ulkoministeri Ilkka Kanerva (kok.) hämmästelee itsekin suurta tukisummaa, jonka sai 60-vuotisjuhliinsa konkurssiin ajautuneelta Nova Kiinteistökehitykseltä.

Kanerva korostaa STT:lle, ettei tiennyt 17 000 euron summasta etukäteen, sillä juhlien järjestäminen oli hänen avustajiensa vastuulla.

Kanerva kieltäytyy pitämästä tukisummaa suorana lahjoituksena. Hänen mielestään Nova-yhtiö oli myös saavana osapuolena, sillä se sai juhlaseminaariin osallistuessaan tilaisuuden tavata valtiojohtajia.

Viime marraskuussa Kanerva totesi MTV:n uutisille, ettei tiennyt lahjoituksesta mitään.

- En ole kyllä niistä tietoinen pätkän vertaa, että miten on kukakin ollut siihen mukana. En tiedä onko tämä porukka ollut millään tavalla mukana.

Kanerva ei suostunut tuolloin suoraan arvioimaan, olisiko hänen pitänyt olla tukisummista paremmin tietoinen.

- Maailmassa on todella paljon asioita, joista pitäisi olla tietoinen. Mutta ei se silti tarkoita sitä, että olisin kaikista asioista sillä tavalla informoitu, että pystyisin näihin kysymyksiin vastaamaan.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme