Mainos
Mainos

Kanerva: Suomelle lisää edustajistoa Keski-Aasiaan

Juuri Kazakstanista ETYJ kokouksesta palannut ja MTV:n Huomenta Suomessa vieraillut kansanedustaja Ilkka Kanerva (kok.) toivoisi näkevänsä Suomella lisää edustajistoa Keski-Aasiassa.

- Suomella ei nyt ole Keski-Aasiassa missään, ei yhdessäkään Keski-Aasian valtiossa edustustoa. On erittäin tärkeää, että meillä on siellä yksi piste.

Kokouksessa myös Suomea edustamassa ollut ulkoministeri Alexander Stubb (kok.) kertoi Suomen harkitsevan omaa lähetystöään Kazakstaniin.

Suomi seuraisi edustuston perustamisella Kazakstaniin Norjan esimerkkiä.

Kesään kuuluu musiikkia ja urheilua

Kanerva valotti MTV:n Huomenta Suomelle myös hieman kesäsuunnitelmiaan, johon hänen mukaansa kuuluu musiikkia ja urheilua. Myös politiikkakin on osa kansanedustajan kesää. Hän aikoo vierailla muun muassa MTV:n Suomi Areenalla Porissa.

Tulevaisuuden suunnitelmiaan Kanerva ei vielä paljastanut ja hänen mukaansa osallistuminen ensi kesän eurovaaleihin on vasta ensi kesän asia.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme