Mainos
Mainos

Kanervan erosta viisinkertainen nettipotti

Ulkominsteri Ilkka Kanerva

Ulkoministeri Ilkka Kanervan erosta on lyöty vetoa internetissä. Pari viikkoa sitten ulkoministerin eron puolesta vetoa lyöneet olisivat saanet kuusinkertaisen tuoton, mutta huonosti ei käynyt nytkään.

Markkinointivastaava Jussi Hietalahti Nordicbetistä kertoo, että Kanervan eroa veikanneet saivat rahansa viisinkertaisena takaisin. Vetoa lyötiin siitä, joutuuko Kanerva eroamaan ennen aprillipäivää 1.4.2008. Koska ero tuli niin niukasti juuri 1.4. alkuun, mitä kukaan ei olisi osanut arvata, jaettiin voitot myös niille, jotka pelasivat Kanervan ulkoministerinä pysymisen puolesta. He saivat takaisin hiukan enemmän kuin olivat lyöneet eli vedonlyöntiyhtiö otti tällä kohteella tappiot omaan piikkiinsä. Kanerva-kohde suljettiin netissä jo 28.3.

- Pelaajia tällaisessa viihdeveikkauksessa ei ole paljon verrattuna esimerkiksi jalkapalloon tai jääkiekkoon. Summia emme kerro julkisuuteen. Viihdepuolelta suosittuja ovat mm Tanssii tähtien kanssa ja Big Brother -veikkaukset. Euroviisuista lyödään vetoa jo tosi isoilla summilla, kertoo Hietalahti MTV3:n uutisille. Netistä löytyy satoja vedonlyöntivälittäjiä ja niiden suosio kasvaa jatkuvasti.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme