Mainos
Mainos

Kansa hurrasi Finnairin hallituksen täysremontille

Valtion omistajaohjauksesta vastaavan ministerin, Heidi Hautalan tämänpäiväinen päätös vaihtaa kuusi Finnairin hallituksen jäsentä oli mieluista kuultavaa MTV3:n lukijoille. Uutinen herätti keskustelua niin MTV3 Uutisten Facebook-sivuilla kuin kyseisen uutisen komenttitilassa.

Suurin osa kommenteista iloitsi siitä, että päätös oli tehty.

– Kerrankin Hautalalta oikea päätös! Olis voinut vaan tehdä jo paljon aiemmin! toteaa nimimerkki kylla_kansa_tietaa.

– Hautalan pisteet nousi. Asiaa, Jari kirjoitti MTV3 Uutisten Facebook-sivuille tyytyväisenä.

– Monen muunkin firman johto pitäisi vaihtaa. Hyvä Hautala, Sisko kommentoi Facebook-sivuilla.

Bonuskohussa viime päivinä ryvettyneestä kahdeksanhenkisestä hallituksessa vaihdetaan ne Finnairin hallituksen jäsenet, jotka olivat tekemässä päätöksiä johdon sitouttamisbonuksista. Lukijoiden mielestä väärinkäytöksiin tulisi puuttua jopa aiempaa hanakammin, kuten nimimerkki Ekiky kirjoittaa.

– Kerrankin tapahtuisi tuuletus, jos menetellään väärin. Täällä Mämmilässä ei yleensä juurikaan puututa näihin väärinkäytöksiin muuten.Finnairin hallitus on toiminut vastoin omistajaohjausta, hyvää hallintotapaa ja omia ohjeitaan. Tämä riittää kyllä hallituksen vaihtamiseen.

Nimimerkit Juhani ja Paimen olivat samaa mieltä.

– Milloinhan eduskunnalla on selkärankaa puuttua muihin toimiin yhtä tarmokkaasti (esim.ympäristökysymyksiin, jotka ovat olleet viime aikoina tapetilla).

– Heidi Hautalalta täysin oikea päätös! Näin pitää toimia ja pistää ojennukseen. Tämä ristiinjohtamisjärjestelmähän on korruptiota pahimmillaan! Lisää resursseja ja rahaa talousrikoksia tutkivalle poliisikunnalle, Paimen patistaa.

Airbus320-nimimerkki muistutti myös jatkosta.

– Eikä sitten mitään kultaisia kädenpuristuksia. Koplattu miljoona saa riittää loppuelämäksi!

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme