Mainos
Mainos

Kansalaiset kaipaavat lisää tietoa Emusta

AY-liikkeellä on kansan enemmistön mukaan täysi syy vastustaa Suomen jäsenyyttä talous- ja rahaliitto Emussa, mikäli jäsenyyteen liitetään vaatimuksia palkkojen alentamisista. Tämä käy ilmi SAK:n tilaamasta tutkimuksesta. Sen mukaan kansalaiset kaipaavat lisää tietoa Emusta.

Eri väestöryhmät ovat SAK:n Suomen gallupilta tilaaman tutkimuksen mukaan yhtä mieltä siitä, että ay-liikkeellä on täysi syy torjua jäsenyys talous- ja rahaliitossa, mikäli jäsenyyteen liitetään vaatimuksia palkkojen alentamisesta. Tällaista vaatimusta tuki tutkimuksessa 72 prosenttia vastanneista.

Suomen Gallupin viime kuussa tekemään kyselyyn vastasi kaikkiaan yli tuhat suomalaista. Palkkojen alentamista vastustetaan nyt hieman enemmän kuin edellisessä SAK:n kyselyssä vuosi sitten.

Kuten suurten ratkaisujen edessä yleensä, nytkin kaivataan lisää tietoa. Lähes 60 prosenttia kokee, ettei heillä ole tarpeeksi tietoa voidakseen päätyä joko Emun puolelle tai sitä vastaan.

Huom! Uusi StreamWorks ohjelma valitsee nopeuden automaattisesti internetyhteytesi mukaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme