Mainos
Mainos

Kansan Uutiset: Uusnatsien salaiset keskustelut leviävät netissä

Kansallissosialistisen Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen salainen keskustelufoorumi yksityisviesteineen on vuodettu internetiin, kertoo Kansan Uutiset -lehti.  

Helsingin Sanomat kertoi sunnuntaina, että uusnatsien toiminta on Suomessa luultua järjestäytyneempää. Tiedot perustuvat HS:n haltuunsa saamiin salaisiin verkkokeskusteluihin. Uusnatsien kerrottiin muun muassa suunnittelevan toimintaansa kyseisellä suljetulla yhteispohjoismaisella keskustelufoorumilla.  

Kansan Uutisten mukaan netissä alkoi torstaina aamupäivällä levitä Natsifoorumi-twitter-tunnuksen linkkaama sivusto, jossa linkataan edelleen keskustelufoorumin ja sen käyttäjien yksityisviesteihin.  

Lehti arvioi, että materiaali vaikuttaa aidolta. Se koostuu yli kymmenestätuhannesta html-tiedostosta. Yksityisviestejä sekä kokousmuistiinpanoja on yli tuhat sivua.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme