Mainos
Mainos

Kansanedustaja Antero Kekkonen ajoi humalassa

Sosiaalidemokraattien kansanedustaja Antero Kekkosta epäillään rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Antero Kekkonen

Poliisi vahvisti MTV:n uutisille, että Kansanedustaja Antero Kekkonen törmäsi viime keskiviikkona autollaan toisen auron perään Helsingin keskustassa. Peräänajo tapahtui Mannerheimintie 42:n kohdalla puolenpäivän jälkeen.

Kansanedustaja Kekkonen oli myöntänyt poliisille ajaneensa edellä olevan auton perään ja puhaltanut poliisin alkometriin lukeman, joka ylitti rattijuoppouden rajan. Puhalluskoe toistettiin poliisiasemalla tarkkuusalkometrillä, joka näytti 0,37 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitettävää ilmaa. Rattijuoppouden raja on 0,22 milligrammassa.

Esitutkinta on asiassa on saatu päätökseen, ja Antero Kekkosta epäillään rattijuoppoudesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Esitutkinta-aineisto lähtee ensi viikolla syyttäjälle syyteharkintaan.

SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtajaJouni Backman pitää tapausta valitettavana.

(MTV3-STT)

(Kymmenen uutiset 14.08.2004)

(Seitsemän uutiset 14.08.2004)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme