Mainos
Mainos

Kansanedustaja Halme edelleen sairaalassa

Kansanedustaja Tony Halmeen terveydentilasta on esitetty julkisuudessa monenlaisia arvioita. Halme on ollut sairaalahoidossa jo toissa viikon torstaista asti, ja tiettävästi miehen tila on yhä vakava.

Lehtitietojen mukaan Halmetta on pidetty tiedottomassa tilassa hoidon helpottamiseksi. Koomassa pitäminen saattaa kuulostaa dramaattiselta, mutta Meilahden osastolääkäri Marjut Varpula kertoo käytännön olevan varsin yleinen.

- Syitä siihen, miksi potilasta pidetään lääketieteellisistä syistä nukutettuna, on satoja. Rutiinikäytäntö on, että potilas pidetään tiedottomana niin kauan kunnes muu hoito etenee. Meillä täällä Meilahdessa on miltei 40 tehovalvontapaikkaa, joissa potilas voidaan pitää nukutettuna, ja käytännössä nämä paikat ovat koko ajan täynnä.

Varpulan mukaan on erittäin harvinaista, että potilasta pidetään nukutettuna kipujen vuoksi kuten Halmeen tapauksessa on väitetty.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme