Mainos
Mainos

Kansanedustaja Hyssälä: Kehitysneuvosto torjumaan terrorismia

Kansanedustaja Liisa Hyssälä ehdottaa, että YK:hon perustetaan kehitysneuvosto turvallisuusneuvoston rinnalle kansainvälisen terrorismin ehkäisyä varten. Hyssälä toteaa, että terrorisminvastaista sotaa käydään jo laajalla rintamalla oikeudellisin, poliittisin ja käytännön viranomaisyhteistyön keinoin.

Kansainvälistä yhteistyötä olisi Hyssälän mielestä kuitenkin tarpeen tiivistää entisestään. Hyssälän mukaan maailmanlaajuinen eriarvoistuminen ja erilaiset kriisipesäkkeet toimivat sytytyslankoina ääri-ilmiöille.

- Köyhyyden, työttömyyden, syrjäytymisen ja turvattomuuden vähentämiseksi tehtävä työ heikentää mielestäni tehokkaimmin terrorismin kasvualustaa, Hyssälä sanoi.

Hän esitteli näkemyksiään terrorismin torjunnasta Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestön Etyjin parlamentaarisessa yleiskokouksessa, joka on koolla Berliinissä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme