Mainos
Mainos

Kansanedustaja Kevan johdolle: Etukikkailua ja kerskakulutusta

Kansanedustaja ja JHL:n jäsen Tytti Tuppurainen (sd) pitää Kuntien eläkevakuutuksen johdon menettelyä sietämättömänä. Tuppurainen muistuttaa, että Keva vastaa satojen tuhansien kuntien ja valtion pienipalkkaisten työntekijöiden eläkerahoista.

- Työntekijät säästävät pienistä palkoistaan eläkkeitä vanhuuden turvaksi. Rahoja ei saa käyttää kerskakulutukseen, Tuppurainen ärähtää.

Tuppuraisen mukaan Kevan etukikkailut sotivat suomalaisten oikeudentajua vastaan.

- Tämä on sietämätöntä. Suomessa kaikkien on pelattava samojen sääntöjen mukaan, erityisesti Kevan kaltaisten laitosten.

Tuppurainen muistuttaa, että julkishallinnon omat yksiköt pitää hoitaa ruotuun, kun samaan aikaan pörssiyhtiöiden ylisuuriin palkkioihin ja etuihin yritetään puuttua. 

Kevan toimitusjohtaja Merja Ailus palaa perjantaiaamuna takaisin julkisuuteen asunto-ja autoedusta nousseen kohun jälkeen. Kevan hallitus on kutsuttu koolle ylimääräiseen kokoukseen ja sen jälkeen pidetään tiedotustilaisuus, jossa paikalla ovat Ailuksen lisäksi Kevan hallituksen puheenjohtaja Laura Räty (kok). 

Ailusta ei ole tavoitettu kommenttia varten. Hän palaa tänään työmatkalta Qatarista. 


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme