Mainos
Mainos

Kansanedustajat vastustivat parisuhdeväkivaltaa tempauksella

Kansanedustajat osallistuivat parisuhdeväkivallan vastaiseen tempaukseen eduskunnassa.

Eduskunnan Pikkuparlamentissa järjestetyssä tapahtumassa kansanedustajat painoivat kädenjälkensä valkoiseen lakanaan parisuhdeväkivallan vastustamisen symbolina. Tapahtuman avasi ja ensimmäisen kädenjäljen painoi puhemies Sauli Niinistö, joka on haastanut kaikkien eduskuntaryhmien puheenjohtajat ja muut kansanedustajat seuraamaan esimerkkiään.

Eri puolueiden edustajille on varattu eri väriset maalit ja neljä päivää aikaa kädenjälkien painamiseen. Lakana paljastetaan parisuhdeväkivallan vastaisessa seminaarissa eduskunnassa ensi viikon tiistaina. Lakanassa on teksti Kansanedustajat parisuhdeväkivaltaa vastaan.

Niin sanottu lakanatempaus on osa Euroopan neuvoston parisuhdeväkivallan vastaista kampanjaa. Kotirauhaa-viestintäkampanjan toteuttaa Suomessa Väestöliitto yhdessä muiden kansalaisjärjestöjen sekä sosiaali- ja terveysministeriön kanssa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme