Mainos
Mainos

Kansliapäällikkö Virtanen: Verot ja ydinenergia vaalien pääteemoiksi

Kauppa- ja teollisuusministeriön uusi kansliapäällikkö Erkki Virtanen pitää verotuksen keventämistä ja energiaratkaisua kevään eduskuntavaalien pääteemoina. Virtanen esittää näkemyksiään Keskisuomalaisessa.

-Jos Kioton ilmastosopimus liikahtaa syksyllä eteenpäin ja tilanne on tämä kuin nyt, niin pakko silloin on tunnustaa epäyhtälö: jos talouskasvun halutaan jatkuvan, niin miten samalla vähennetään sopimuksen mukaisesti hiilidioksidipäästöjä, Virtanen kysyy.
Virtasen mukaan on hyvin vaikea kuvitella, että seuraavassa hallituksessa voisi olla puolue, jonka energialinja ei ole näkyvissä.

Verotuksen alentaminen on Virtasen mielestä toinen tulevien vaalien keskeinen teema. Hän alentaisi veroastetta nykyisestä 47 prosentista.
-Suomen veroaste on kansainvälisesti vertailtuna korkeanpuoleinen. Kyllä meidän täytyy päästä jonkin verran alempaan veroasteeseen, jotta kilpailukykymme säilyy, Virtanen toteaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme