Mainos
Mainos

Käräjäoikeus vangitsi seksirikoksista epäillyn

Tutkinnan aikana poliisin tietoon on tullut kaksi hyväksikäyttöepäilystä Toijalassa. Niiden vuoksi on vangittu 23-vuotias mies.

Tampereen käräjäoikeus on määrännyt lasten seksuaalisista hyväksikäytöistä epäillyn toijalalaisen miehen vangittavaksi. 23-vuotiaan miehen epäillään käyttäneen hyväksi kahta tyttöä. Toinen tytöistä on 14-vuotias ja toinen 15-vuotias. Mahdollinen syyte tulee esille Toijalan käräjäoikeudessa.

Epäilyt Toijalan seudulla tapahtuneesta laajasta lasten hyväksikäytöstä olivat tiedotusvälineissä näkyvästi esillä viime viikonvaihteessa. Poliisin mukaan Toijalan seudulla ei kuitenkaan ole ollut sellaista laajaa hyväksikäyttöä, mistä tiedotusvälineet ovat kertoneet.

Poliisin mukaan teot ovat olleet yksittäisiä eikä näköpiirissäkään ole, että hyväksikäytön mittasuhteet olisivat sellaiset, mitä julkisuudessa on kerrottu.

Tutkinnan aikana poliisin tietoon on tullut vain ne kaksi epäilystä, joiden vuoksi 23-vuotias mies on vangittu. Poliisi aloitti tapauksen tutkinnan kolme viikkoa sitten.

Tiedotusvälineet ovat kertoneet, että hyväksikäyttöihin liittyy myös saatananpalvontaa ja huumaamista. Tällaista ei ole tullut poliisin tietoon.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme