Mainos
Mainos

Karhu puri kahta miestä Enossa - metsästäjä kamppaili karhun alla

Karhu puri kahta metsästäjää Joensuun Enossa Pohjois-Karjalassa perjantai-iltana.

Poliisin mukaan kolme metsästäjää olivat kertomansa mukaan jäljittämässä haavoittunutta karhua, kun se hyökkäsi toisen miehen kimppuun. Karhu oli purrut miestä molempiin jalkoihin ja käsivarsiin. Kun toinen mies oli tullut auttamaan metsästystoveriaan, karhu oli purrut myös häntä polveen.

- Ilmeisesti karhu oli ollut toisen miehen päällä niin, ettei sitä voinut lopettaa turvallisesti, kertoo komisario Kimmo Wetterstrand Pohjois-Karjalan poliisilaitokselta.

Lopulta auttamaan tullut mies sai ammuttua karhua, joka kuoli välittömästi tapahtumapaikalle. Metsästäjät arvioivat karhun painoksi yli 200 kiloa.

Molemmat loukkaantuneet, vuosina 1960 ja 1958 syntyneet enolaiset miehet kuljetettiin Pohjois-Karjalan keskussairaalaan. Vaikeammin loukkaantunut mies tarvitsi leikkaushoitoa, mutta hänen vammansa ovat melko lieviä.

- Taitaa se biologiankin oppikirjoissa lukea, että haavoitettu karhu on vaarallisinta mitä voi olla, Wetterstrand toteaa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme