Mainos
Mainos

Karhut nousseet talvipesistään

Suomen todennäköinen karhukanta on tällä hetkellä tuhat karhua.

Karhut ovat hereillä jo eteläistä Lappia myöten. Talvipesistään nousseet uroskarhut ovat jo liikkeellä, mutta emokarhut poikasineen pysyttelevät vielä talvipesän tuntumassa.

Tutkimusmestari Seppo Ronkainen Taivalkosken riistantutkimusasemalta arvioi, että karhut ovat nyt liikkeellä kautta Suomen Kuusamosta etelään. Myös Posion tasalla ne ovat nousseet pesistään.

Petotutkimuksen mukaan Suomen todennäköinen karhukanta on tällä hetkellä tuhat karhua.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot