Mainos
Mainos

Karhuvaara MM-jääkiekosta: Tarjousta Ylelle ei tehty – keskustelut jatkuvat

MTV Oy haluaa tarkentaa mediassa levinnyttä tietoa, jonka mukaan se olisi tarjonnut MM-jääkiekon televisioinnin jakamista Yleisradion kanssa.

MTV Oy tähdentää, ettei yhtiö ole jättänyt konkreettista tarjousta Ylelle jääkiekon MM-kisojen mediaoikeuksien jakamisesta ensi vuonna.

Yhtiöiden välillä käydään keskusteluja eri yhteistyöhankkeista ja kalliiden urheiluoikeuksien jakaminen on ollut niissä aiheena jo ennen nykyisen MTV Oy:n MM-kisojen yksinoikeussopimuksen solmimista.

Alun alkaen yhtiöiden oli tarkoitus jakaa MM-kiekon oikeudet, mutta toimivaa taloudellista mallia ei löytynyt. Sen jälkeen yhtiö päätti hyödyntää oikeudet kokonaan itse. Jääkiekon MM-kisojen osalta keskustelut jäivät alun jälkeen suvantovaiheeseen, mutta eri vaihtoehtoja selvitetään, sillä sopimus on arvokas ja pitkä ulottuen vuoteen 2017 asti.

– Kyse on normaalista yhtiöiden välisestä keskusteluyhteydestä, joka sai uutisoinnissa liian konkreettisen muodon ja sävyn, sanoo MTV Oy:n toimitusjohtaja Pekka Karhuvaara.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot