Mainos
Mainos

Karpela pysynee sairaslomalla ensi viikon loppuun asti

Ministerin erityisavustaja uskoo sairastumisen johtuneen viime aikojen mediamylläkästä.

Kulttuuriministeri Tanja Karpela on joutunut keskeyttämään vuosilomansa ja siirtynyt sairaslomalle. Karpelan hemoglobiiniarvo on romahtanut alle 80:een. Myös ministerin verenpaine on poikkeuksellisen alhainen ja painokin on pudonnut useita kiloja.

Karpelan erityisavustaja Seija Turtiainen arvioi, että sairausloma jatkuu todennäköisesti ensi viikon loppuun asti.

Iltapäivälehdissä kerrotaan, että ministeri joutui hakeutumaan lääkärin pakeille viime viikolla huimauksen vuoksi. Tutkimusten jälkeen Karpelalle tehtiin sairaalassa verensiirto, ja hänet passitettiin kotiin lepäämään. Sairausloma kestää näillä näkymin vielä ainakin viikon.

-Se riippuu siitä, miten hänen veriarvonsa paranevat. Katsotaan, miten paraneminen edistyy, sanoi Turtiainen. Turtiaisen mielestä Karpelan sairastumisen syy on selvä. Taustalla on viime aikojen mediamylläkkä Karpelan ympärillä. -Se ei ole työperäistä stressiä, vaan hänellä on lööppisaastan myrkyttämä keho. Tämä on minun diagnoosini asiasta, sanoi Turtiainen. Turtiaisen mielestä kirjoittelu Karpelasta on mennyt niin pitkälle, että voidaan puhua jo sananvapauden irvikuvasta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme