Mainos
Mainos

Karvalakki heiluen maantiellä luistelleet isännät ilahtuivat huikean videonsa suosiosta: "Hienoa, että asia nousee keskusteluun”

Vieremäläiset maanviljelijät halusivat osoittaa kuvaamallaan videolla, kuinka vaarallisessa kunnossa hiekoittamattomat jäiset tiet ovat. Videon suosio tuli kuitenkin yllätyksenä.

Lassi Heiskanen luistelee karvalakki heiluen hokkarit jalassa hurjaa vauhtia pitkin jäistä Kauppilanmäentietä. Heiskasen naapurin Ahti-Pekka Vornasen ja hänen poikansa Tommi Vornasen kuvaama video on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa ja noussut tänään Pohjoismaiden katsotuimpien videoiden joukkoon.

Miehet haluavat videollaan nostaa esiin sen, kuinka vaarallisessa kunnossa jäiset tiet ovat, kun niitä ei ole hiekoitettu lainkaan. Tien pinta on niin liukas, että sitä pitkin pystyy vaikka luistelemaan.

Videon suuri suosio tuli kuitenkin yllätyksenä.

– On se yllätys, mutta tuo on hieno juttu, että asia nousee keskusteluun, Ahti-Pekka Vornanen sanoo.

Vornanen sanoo keskustelleensa teiden huonosta hoidosta myös paikkakunnalla vaikuttavien yritysten johtoportaan kanssa, sillä tehtaiden työntekijät joutuvat päivittäin ajamaan Vieremän liukkaita teitä pitkin töihin.

– He ovat samaa mieltä siitä, ettei tällainen peli vetele. Mitenkä täällä voidaan bisnestä tehdä, jos työntekijät eivät voi turvallisesti tulla töihin.

Vornanen toivoo, että asiaan saataisiin muutos ja hiekoitusasiat saataisiin kuntoon.

– En minä ymmärrä, että henkensä kaupalla pitää tuolla tien päällä liikkua.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot