Mainos
Mainos

Käsityömessut kiinnostavat kansaa

Suomen käsityöihmiset ovat täyttäneet Tampereen messuhallit.

Varsinaiseksi käsityöihmisten vaelluskohteeksi jo muodostunut kolmipäiväinen Suomen kädentaidot -messutapahtuma vetää vuosittain yli 30 000 vierailijaa.

Käsityöt ovat monelle nykypäivän ihmiselle ainoa keino saada henkisen työn vastapainoksi jotain konkreettista aikaan.

Kiinnostus käsitöihin näkyy messuilla varsinkin käsityö- ja askartelumateriaalien hyvänä myyntinä.

Kauppa- ja teollisuusministeriön teettämän tutkimuksen mukaan messut ovat käsityöyrityksille yksi tärkeimmistä ellei peräti tärkein markkinointi- ja myyntikanava.

-Täällä tulee selkeästi markkinointipalautetta, eli ne ihmiset jotka eivät saa myydyksi tuotteitaan tietenkin sitten pohtivat, mikä minun tuotteessani on ja kehittävät sitä eteenpäin. Täältä saa selkeesti suoraa palautetta asiakkaalta joka on äärettömän tärkeätä, koska tuotteitahan ei koskaan tehdä itselle vaan ne tehdään asiakkaille, toteaa Pirkanmaan käsi- ja taideteollisuus ry:n toiminnanjohtaja Virve Pajunen.

Messut ovat avoinna Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa vielä huomenna.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot