Mainos
Mainos

Kaskeala: Turvallisuus etusijalle

Puolustusvoimain komentajan amiraali Juhani Kaskealan mielestä puolustusvoimien on panostettava entistä enemmän palvelusturvallisuuteen, jos osa palvelukseen astuvista saattaa olla riski itselleen tai palvelustovereilleen.

-Myös nuorten fyysisen kunnon heikkeneminen lisää haasteitamme, Kaskeala totesi Maanpuolustusmessuilla Jyväskylässä tänään. Varusmieheksi otettavien valintaseulan tihentämistä Kaskeala ei suoralta kädeltä suosittanut, vaan sanoi sen vaativan malttia.

-Se ei saa kyseenalaistaa yleisen asevelvollisuuden periaatetta. Mahdollisimman monen nuoren tulee saada kokea varusmiespalvelus itseluottamusta ja vastuuntuntoa vahvistavana onnistumisena, Kaskeala painotti.

(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot