Mainos
Mainos

Kaskisten massatapahtumaan odotetaan satoja ihmisiä

Kaskisten sellutehdasta puolustamaan noussut massaliike järjestää suurkokouksen Kaskisissa runsaan viikon päästä. Järjestäjät odottavat paikalle satoja ihmisiä.

Tapahtuman ohjelmaa on hiottu viime päivät, mutta kaikkea ei ole saatu vielä lyötyä lukkoon, kertoo massaliikkeen työryhmän jäsen Jukka Heikkilä. Puhujiksi Kaskisiin ovat lupautuneet tähän mennessä muun muassa johtaja Markku Palokangas Toimihenkilöunionista ja johtaja Marko Mäki-Hakola Länsi-Suomen Metsänomistajien Liitosta. Myös Paperiliitosta on tulossa edustaja.

Tapahtuma järjestetään 30. marraskuuta Kaskisten urheiluhallissa. Kyseessä on kaikille avoin tapahtuma, eräänlainen hengennostatustilaisuus, selvittää Heikkilä. Puheiden lisäksi ohjelmassa on musiikkia.

Urheiluhallille odotetaan ainakin 500 ihmistä eri puolilta maakuntaa. Tuhatkin ihmistä halliin mahtuu, hehkuttavat järjestäjät.

Metsä-Botnian Kaskisten sellutehtaalla on meneillään yt-neuvottelut. Tehdas joko suljetaan tai sen tuotanto keskeytetään määräajaksi.

Jos tehdas lopetetaan, niin työttömyysaste pikkuisessa Kaskisten kaupungissa uhkaa nousta 25 prosenttiin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme