Mainos
Mainos

Katainen ehkä junalla kotiin Madridista

Valtiovarainministeri Jyrki Katainen (kok.) yrittää päästä Venäjän kautta takaisin Suomeen huomenna, kun EU:n valtiovarainministerien kokous Madridissa päättyy.

Kataisen mukaan Madridissa oleva suomalaisdelegaatio selvittää, voisiko Madridista lentää esimerkiksi Pietariin tai Moskovaan, mistä voisi jatkaa maitse Suomeen. Kataisen ohella Madridissa on myös Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen.

Yksi vaihtoehto Kataisen mukaan on myös matkustaminen junalla Euroopan halki.

Halonen kotiin autolla ja laivalla

Presidentti Tarja Halonen joutui palaamaan Tanskan kuningattaren syntymäpäiviltä lentokoneen sijasta autolla ja laivalla.

Maahanmuuttoministeri Astrid Thorsille (r.) yritettiin puolestaan järjestää paluuta Suomeen Espanjasta juna- ja autokyydillä. Hän osallistui siellä EU:n ministerikokoukseen.

Oikeusministeri Tuija Braxin (vihr.) pitäisi palata maanantaina Brasiliasta, missä hän osallistuu YK-kokoukseen. Toistaiseksi ei tiedetä, pääseekö Suomeen lentämällä jo maanantaina.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme