Mainos
Mainos

Katainen: Hautala voi jatkaa ministerinä

Pääministeri Jyrki Kataisen (kok.) mukaan kehitysministeri Heidi Hautala (vihr.) voi jatkaa ministerintyötään kotiremontin epäselvyyksistä huolimatta.

– En näe mitään syytä spekuloida hänen ministeritehtävistään. Hän voi jatkaa työtään. Jokaisen pitää tietysti maksaa työnantajavelvoitteensa ihan sen mukaan kuin on säädetty, Katainen sanoi EU-huippukokouksessa Brysselissä.

Iltalehden mukaan Hautala oli jättänyt eläkemaksut maksamatta kotiremontin ja -siivouksen yhteydessä. Hautala on pahoitellut ja pyytänyt anteeksi menettelyään.

– Kadun ja pyydän anteeksi, että olen mennyt tekemään tällaista. Jatkossa varmasti tulee toimittua toisella tavalla, Hautala sanoi toimittajille eduskunnassa.

Töiden teettäminen tapahtui vuonna 2009, jolloin Hautala toimi europarlamentaarikkona.

Asian paljastumisen kiusallisuutta lisää se, että Hautala on jäsenenä harmaan talouden vastaista työtä ohjaavassa ministerityöryhmässä.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme