Mainos
Mainos

Katainen: Kaikki kuusi puoluetta edelleen mukana

Hallitusneuvottelujen vetäjä Jyrki Katainen (kok.) ampuu alas väitteet siitä, että vihreät olisi uhannut marssia ulos hallitusneuvotteluista vaalilakiuudistuksen takia. Katainen sanoi Säätytalolla illansuussa pitämässään tiedotustilaisuudessa, että kukaan ei ole uhannut lähteä. Kaikki kuusi puoluetta ovat luvanneet jatkaa työtä uuden hallituksen aikaansaamiseksi.

Kataisen mukaan hallitusneuvotteluissa työ etenee kaikissa asiaryhmissä ja joillakin osa-alueilla ollaan hyvin pitkällä. Hän ei kuitenkaan yksilöinyt, missä asioissa ollaan pisimmällä.

– Toki on paljon asioita vielä auki, Katainen jatkoi.

Katainen sanoi, että eduskunnassa käyty äänestys Portugalin tukipaketista auttaa siinä, että talouden pohja on vakaalla tasolla.

Kataisen mielestä päätöstä osataan arvostaa niin Suomessa kuin Euroopassa. Se myös osoittaa, että Suomi pystyy kantamaan vastuuta ja tekemään päätöksiä vaikeassa paikassa.

(MTV3 - STT)

Katso Raimo Pitkäsen raportti:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme