Mainos
Mainos

Katainen kehui puolueensa tekoja palkkatasa-arvon ajamisessa

Kokoomuksen puheenjohtaja korosti palkkaratkaisun ainutlaatuisuttaa maamme historiassa. Kataisen mielestä oppositio on syyllistynyt politikoimaan palkkatasa-arvolla.

Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Jyrki Katainen kiistää yhä puolueensa luvanneen vaaleissa mitään euromääräisiä palkankorotuksia hoitajille. Katainen syyttää oppositiota politikoinnista palkkatasa-arvoasialla. Hänen mukaansa opposition välikysymyssuunnitelmat todistavat, että oppositiolle kyse on vain valtapolitiikasta.

Katainen alleviivasi omilleen kokoomuksen hankkeen historiallisuutta Seinäjoella. Opposition kritiikistä huolimatta hän vakuutti olevansa ylpeä puolueensa ja hallituksen aikaansaannoksista palkkatasa-arvon edistämisessä.

- Koskaan aiemmin tämän maan historiassa ei hallitus ole kohdennetulla valtionosuudella tukenut sellaista palkkaratkaisua, jossa kunnalliset, koulutetut, naisvaltaiset alat saavat suuremmat palkankorotukset kuin esimerkiksi miesvaltaisten vientialojen teollisuusliitot, Katainen suitsutti.

Katainen puhui Seinäjoella puolueensa paikallisyhdistyksen puheenjohtajapäivillä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme