Mainos
Mainos

Katainen kiistää vitkuttelun ajaa demareita EU-johtoon

Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen kiistää, että hallitus olisi haluton ajamaan demarinimiä EU:n korkeisiin virkoihin. Kataisen mukaan esillä olleiden henkilöiden - kuten Paavo Lipposen - asema ei parane sillä, että hallitus käy heidän puolestaan julkista kamppailua.

EU:ssa näyttää Kataisen mukaan olevan niin, että mitä enemmän jotain ehdokasta johonkin ajetaan, sitä huonommat mahdollisuudet hänellä kyseiseen tehtävään on. SDP:n piiristä on arvosteltu sitä, että hallitus on vitkutellut tuen antamisessa esimerkiksi Lipposen ehdokkuudelle EU:n uudeksi presidentiksi.

Suomi haluaa edelleen Olli Rehnille mahdollisimman painavan salkun, Katainen sanoi. Hänen mukaansa on päivänselvää, että hallitus ottaa kaikki suurimmat ja raskaimmat salkut niille suomalaisille, joille ne on saatavissa - Rehnin lisäksi myös Martti Ahtisaarelle ja Lipposelle, Katainen totesi.

(MTV3 - STT)

Katso Eeva Lehtimäen juttu (Seitsemän uutiset 17.10.2009)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme