Mainos
Mainos

Katainen: Kokoomus pysyy Tiuran tukena

Kokoomuksen puoluejohtaja, valtiovarainministeri Jyrki Katainen pitää valitettavana, että kokoomuksen kansanedustajan Marja Tiuran mielipiteitä tulkitaan nyt vain peilaamalla niitä esillä olleisiin lahjusväitteisiin.

- Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä, niin myös Tiuralla, ja on kohtuutonta, että jokainen hänen mielipiteensä katsotaan olevan jonkun toisen mielipide.

Katainen viittaa asuntoministeri Jan Vapaavuoren (kok.) kaavoituslinjaukseen, joka torppasi Vihdin Ideaparkin rakennussuunnitelmat. Kokoomuksen eduskuntaryhmä tuki Vapaavuoren näkemystä, Tiuralla oli kuitenkin asiasta erilainen näkemys.

Kataisella itsellään ei ole minkäänlaista muistikuvaa Tiuran käyttämistä puheenvuoroista asiaan liittyen, mutta hänen saamien tietojen mukaan, Tiuran kommentit olivat normaaleja.

Kataisen mukaan täytyy myös muistaa, että Tiura on tullut valituksi useissa vaaleissa valtuustoon ja omilla mielipiteillään kansanedustajaksi.

- Pitäisi antaa joku arvo myös näille mielipiteille, Katainen napauttaa.

Katso Päivi Taljan juttu

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme