Mainos
Mainos

Katainen moittii kehysriihen tulosta

Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen kritisoi hallituksen toimia työllisyyskysymyksessä.

Kokoomuksen puhenjohtajan Jyrki Kataisen mukaan hallituksen eilisen kehysriihen tulos oli mahalasku työllisyyden kannalta.

Kataisen mielestä kehysriihen lopputulosta katsottaessa tuntuu uskomattomalta, ettei hallituksessa päästy vieläkään sopuun työllisyyden parantamiseen tähtäävistä toimista.

-Keskustan ja demarien välinen epäluottamus ei ole enää vain hallituksen sisäinen ongelma. Siitä on tulossa Suomen tulevaisuuden kannalta kohtalokkaita seurauksia, Katainen sanoo.

Kataisen mukaan punamulta tulee nykymenolla rakentamaan hyvinvointipommia itselleen ja suomalaisille.

Katainen sanoo MTV:n nettivieraana, että ainoastaan paremmalla työllisyys- ja tuottavuuskehityksellä ja näistä seuraavalla talouskasvulla voidaan päästä tilanteeseen, jossa hyvinvointipalvelujen rahoitus on vakaalla pohjalla.

Matalapalkka-alojen työantajanmaksujen alentamiseen varattu rahasumma, 150-200 miljoonaa euroa, on Kataisen mukaan liian pieni todellisten työllisyystavoitteiden saavuttamiseksi.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme