Mainos
Mainos

Katainen myöntää kehysriihiviestinnän epäonnistumisen

Pääministeri Jyrki Katainen (kok.) myöntää, että hallituksen viestintä eilisen kehysriihen jälkeen ei mennyt parhaalla mahdollisella tavalla.

Kehysriihen viestintä on saanut osakseen runsaasti kritiikkiä oppositiolta ja tiedotusvälineiltä.

Kataisen mukaan seuraavat riihet pitää järjestää jonakin muuna päivänä kuin torstaina, koska eduskunnan kyselytunti mutkistaa torstaipäivien ohjelmaa. Hallituksen tiedotustilaisuus jäi eilen lyhyeksi, sillä hallituksen piti rientää eduskunnan kyselytunnille.

– Se, mikä nyt voidaan oppia on, ettei ainakaan torstaina kannata pitää seuraavia riihiä, Katainen sanoi Saariselällä, missä hän on isännöimässä korkean tason kansainvälistä tapaamista.

Kataisen mukaan hallitus yritti eilen kertoa tehdyistä päätöksistä heti, kun ne on tehty. Jatkossa kehysriihikokousta pitää Kataisen mukaan venyttää sen verran, että kaikki luvut ehditään tarkistaa, ja tiedotustilaisuus pidetään vasta kun kaikki on selvää.

– Ei tässä pahaa tarkoitusta kellään ollut, Katainen pahoitteli.

(MTV3 - STT)

Katso Eeva Lehtimäen juttu (Seitsemän uutiset 22.3.2013)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme