Mainos
Mainos

Katainen piti tunteikkaan puheen talouskriisistä

Valtiovarainministeri Jyrki Katainen (kok.) perää yhteisvastuuta talouskriisin voittamiseksi. Hän piti tunteisiin vetoavan puheen esitellessään eduskunnassa hallituksen lisäbudjettiesitystä.

Katainen muistutti, että koemme vaikeita aikoja, jotka koettelevat kaikkia. Talouskriisi näyttää hänen mielestään, keitä me suomalaiset todella olemme.

Katainen korosti, että tässä tilanteessa täytyy osata tehdä oikeita valintoja; täytyy osata elvyttää ja samaan aikaan varoa velkaantumista liikaa.

Katainen myönsi, että eri eduskuntapuolueilla voi olla erimielisyyttä keinoista. Hän kuitenkin uskoo, että kaikilla on sama päämäärä: se että selviämme pahimman yli mahdollisimman vähin kolhuin.

Kataisen mukaan työnantajan Kela-maksun poisto parantaa julkisen talouden kestävyyttä nopeuttamalla eläkkeiden rahastointia. Tämä on hänen mukaansa Kela-maksun poiston ensisijainen motiivi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme