Mainos
Mainos

Katainen suu korvissa: Nyt fiilistellään tuloksia

Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen kiitti puheessaan äänestäjiä siitä, että he ovat luottaneet kokoomuksen arvoihin.

– Kannustavuus, sivistys, suvaitsevaisuus ja välittäminen ovat ne arvot, joita suomalaiset ovat eniten tänään äänestäneet, Katainen hehkutti hymy kasvoilla.

Katainen muisti puheessaan äänestäjien lisäksi kokoomuksen järjestöväkeä, joka oli tehnyt paljon työtä ehdokkaiden vaalikampanjoiden eteen.

– Mä oon niin onnellinen siitä, että se tapa jolla me tehdään työtä, saa aikaan näin positiivisen tuloksen. Eteenpäin katsova, iloinen meninki ja tulevaisuuden usko, ne vievät kokoomusta eteenpäin, Katainen sanoi.

Kataisen mielestä kokoomuksella ei ollut näissä vaaleissa vihollisia.

– Me emme levitelleet perättömiä huhuja tai negatiivisia viestejä meidän kilpailijoista, vaan me tehtiin Suomea positiivisella tavalla, Katainen yllytti.

- Nyt fiilistellään vähän tuloksia ja muistellaan, mitä kaikkea tehtiin tuolla vaalikentillä, hyvää illan jatkoa, Katainen lopetti puheensa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme