Mainos
Mainos

Katainen tyrmää bensan veroalen

Kokoomuksen puheenjohtaja suomii keskustaa ja erityisesti pääministeri Vanhasta kaksinaamaisuudesta.

Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen tyrmää Satakunnan Kansan haastattelussa puheet polttoaineveron alentamisesta. Katainen pitää hyvänä EU-maiden keskinäistä sopimusta, jonka mukaan öljyntuottajia ei tueta alentamalla bensaveroa EU-maissa.

- Hinnankorotus, joka saattaisi tulla, valuisi öljyntuottajien taskuun. Sellaista tulonsiirtoa suomalaisilta öljyntuottajille ei pidä mennä tekemään, Katainen sanoo.

Oppositiojohtaja syyttää lisäksi keskustaa ja etenkin pääministeri Matti Vanhasta kaksinaamaisuudesta bensan hintaa koskevassa keskustelussa.

- On aika hassu tilanne, että keskusta ja pääministeri Vanhanen etunenässä vaativat kahden välikysymyksen voimin bensaveron alentamista edellisen hallituksen aikana. Nyt, kun he ovat vallassa, niin ei ole puhettakaan siitä, että he menisivät niin tekemään. Tässä on kyse politiikan kuluttajan suojasta, Katainen paukauttaa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme