Mainos
Mainos

Kataja ja Merisalo eri mieltä tapaamisesta

Vaalirahakohuun yhdistetty Nova Groupin Arto Merisalo sanoo kansanedustaja Sampsa Katajan peittelevän suhteitaan liikemiehiin.

Nova Groupin Kiinteistökehityksen toimitusjohtaja Arto Merisalo sanoo Ilta-Sanomissa, että Kevan hallituksen puheenjohtaja ja kokoomuksen varapuheenjohtaja Sampsa Kataja on tavannut useita vaalirahoitukseen liittyneitä liikemiehiä.

Merisalon mukaan Kataja on esimerkiksi henkilökohtaisesti kiittänyt häntä vaalirahoituksesta.

- En muista tällaista tapaamista ollenkaan, Kataja kiistää Ilta-Sanomissa.

Hän kertoo, että on saattanut käydä kiittämässä Tokmannin Kyösti Kakkosta, muttei Merisaloa. Kataja pohtii, että kiitokset ovat saattaneet mennä sekaisin, jos Merisalo on ollut samassa porukassa Kakkosen kanssa.

Kataja on useaan otteeseen todennut julkisuudessa, ettei tiennyt, että Nova Group tuki Kehittyvien Maakuntien Suomea ja että hän ei ole koskaan tavannut Nova Groupin johtajistoa.

Merisalo pitää Katajan puheita hurskasteluna ja ihmettelee, kuinka Kataja on soimannut Kevan toimitusjohtajan paikalta eronnutta Markku Kauppista.

(MTV3)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme