Mainos
Mainos

Katarina Wennstam: Tahra

Arvio: Raija Kantomaa

(Otava)

Kirja, jonka olisi halunnut lukea yhdeltä istumalta. Nyt siihen meni pari päivää.

Trilleri ihmiskaupasta, prostituutiosta ja seksiriippuvuudesta avaa uusia näkökulmia tähän ajankohtaiseen ilmiöön. Olen tehnyt aiheesta useita televisiojuttuja vuosien varrella, mutta silti tämä kirja yllättää positiivisesti.

Katarina Wennstam (s.1973) on ruotsalainen journalisti ja kirjailija, joka tuntee aiheensa hyvin rikosreportterin työnsä kautta. Tarina kerrotaan kunniallisen perheenisän ja menestyvän asianjaja Jonas Wahlin kautta, joka tunnetaan kaltoin kohdeltujen naisten puolustajana. Hän nauttii julkisuudesta ja kommentoi televisiossa kohuttua ihmiskauppajuttua. Uransa lisäksi hänellä on täydellinen perhe ja koti, mutta tämä ei riitä.

Kirja paljastaa pikkuhiljaa sen toisen puolen, jota julkisuus eikä edes hänen vaimonsa tunne. Vaimo ja lapsi kärsivät ja oireilevat, mutta maksullinen seksi vetää pidemmän korren.

Kaikkea ei voi tässä paljastaa vaan se on luettava itse!

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme