Mainos
Mainos

Katastrofikeräys Kolumbian järistyksen uhreille

Suomen Lähetysseura on aloittanut katastrofikeräyksen Kolumbiassa viikko sitten tapahtuneen maanjäristyksen uhrien auttamiseksi. Keräys tukee jälleenrakentamista ja humanitaarista apua maanjäristysalueella. Katastrofiapua pyysi Kolumbian luterilaisen kirkon presidentti.

Maanjäristyksessä loukkaantuneet tarvitsevat ruokatarvikkeita, puhdasta vettä, lääkkeitä ja makuusijoja. Tuhoalueen ongelmina ovat paheneva hygienian puute, turvattomuus, jännittyneisyys ja ryöstely.

Maanjäristyksessä on kuollut tähänastisten tietojen mukaan noin tuhat ihmistä ja loukkaantunut neljätuhatta. Sadattuhannet ihmiset ovat jääneet kodittomiksi. Pahiten vaurioitui 280 000 asukkaan Armenian kaupunki.

Lähetysseuran apu toimitetaan paikalliseen avustustyöhön Kolumbian luterilaisen kirkon kautta. Avustukset voi lahjoittaa tilille Leonia 800014-161130 merkinnällä "Apua Kolumbiaan."
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme