Mainos
Mainos

Katso TalviAreena suorana netissä

TalviAreena 2011: Vaalikoneet ja sosiaalinen media - kuka käyttää valtaa vaaleissa?

Vaalikoneiden kysymykset ovat parhaillaan eduskuntavaaliehdokkaiden vastattavina.

Ehdokkaan tehtävä ei ole yksinkertainen, sillä omien mielipiteiden esiintuomisen lisäksi tavoitteena on miellyttää mahdollisimman useaa äänestäjää. Vaalikoneiden ylläpitäjät pyrkivät parhaansa mukaan tekemään kysymykset niin, että ehdokkaalla ei ole taktikoinnin mahdollisuutta.

TalviAreenassa keskeisten medioiden politiikan toimitusten päälliköt vastaavat, löytyykö vaalikoneesta äänestäjälle täysosuma vai ovatko ne vain harmitonta ajanvietettä.

Onko ehdokkaalla varaa olla verkkoepäsosiaalinen kevään eduskuntavaaleissa? Entä jos oma sanankäyttö ei taivukaan digikielelle? Onko Facebook-sivun takana stailattu poliittinen rooli vai läheinen ihminen henkilökohtaisine näkemyksineen.

TalviAreenan SOME-keskustelussa mm. näihin kysymyksiin ovat vastaamassa työministeri Anni Sinnemäki, varapuheenjohtaja Annika Saarikko sekä puoluesihteeri Mikael Jungner.

TalviAreena keskusteluja vetää perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja Kimmo Sasi.

MTV3:n ja Porin kaupungin järjestämä TalviAreena -kutsuvierastilaisuus on jatkoa kesän SuomiAreenan yhteiskunnallisille keskusteluille.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme