Mainos
Mainos

Katsoja Sirkus Finlandian onnettomuudesta: Kuin räsynukke olisi lentänyt

Yleisössä mukana olleen katsojan mukaan Sirkus Finlandian eilinen onnettomuus oli hämmentävä.

Sirkuksen esiintyjä joutui sairaalaan pudottuaan kesken esityksen Karkkilassa Uudellamaalla eilen illalla.

Katsoja oli yleisössä lastensa kanssa. Yksi ensimmäisistä ohjelmanumeroista oli rosvo ja poliisi -tyyppinen esitys, jossa mies nostettiin kuumailmapalloon kiinnitetyn vaijerin mukana ylös. Pallo pyöri ja mies vaijerin päässä sen mukana.

– Sanoin, etten pysty katsomaan - mies pyöri niin lähellä tolppia. Seuraavaksi, kun katsoin, näytti ihan kuin räsynukke olisi lentänyt kohti yleisöä, yleisössä ollut nainen kertoo MTV Uutisille.

Katsojan mukaan mies lensi lähelle aitiota aidan päälle ja putosi siitä käytävälle. Hänen mukaansa hyvin lähellä oli, ettei mies lentänyt viisivuotiaan tytön ja tämän vanhemman päälle.

– Mietin, että oliko se nukke, joka lensi. Sitten kuitenkin sirkuksen työntekijöitä juoksi miehen luo. Samalla klovni tuli lavalle tekemään omaa showtaan. Esitys katkaistiin vasta, kun ensiapuhenkilöstö tuli paikalle ja huusi ”esitys poikki ja valot päälle”.

Naisen mukaan sirkus jatkettiin sen jälkeen loppuun saakka. Ainoastaan viimeisenä ohjelmassa ollut elävä tykinkuula näytti käsimerkein muulle henkilöstölle, ettei aio suorittaa temppuaan. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme