Mainos
Mainos

Kattoromahdus saattaa sekoittaa messuohjelman

Kattoromahduksen jälkien raivaus on jatkunut edelleen Jyväskylän messukeskuksessa. Tavoitteena on saattaa työ alkuviikosta siihen vaiheeseen, että onnettomuustutkintakeskuksen asettama tutkintalautakunta pääsee keskiviikkona tarkastelemaan messuhallin puisia liimapalkkeja.

Rakenteiden alta ei ole toistaiseksi löydetty uhreja eikä ketään ole kadoksissa. 15 ihmistä pääsi viime tingassa pakenemaan hallista, kun osa sen katosta romahti lauantaina aamupäivällä. Vuorokausi aiemmin perjantaina samassa tilassa oli satoja messuvieraita.

Romahduksen alle jäi erilaista omaisuutta, muun muassa teollisuussorvi, traktori ja Next Step -messujen näyttelyrakenteita.

Jyväskylän Messujen toimitusjohtaja Leo Potkonen arvelee, että Rakentaminen ja talotekniikka -messut voidaan pitää maaliskuun puolivälissä muuttamalla tilajärjestelyjä. Maaliskuun lopun Vapaa-aika -messujen kanssa voi tulla hankaluuksia, sillä kaikki tilat on silloin varattu. Parhaillaan selvitetään, pystytäänkö näitä messuja järjestämään.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme