Mainos
Mainos

Kauhajoen ruumiinavaukset: Jokaista uhria ammuttu

Kauhajoen viimeviikkoisen kouluammuskelun uhrien ruumiinavaukset on tehty. Keskusrikospoliisin mukaan jokaista uhria oli ammuttu. Suurinta osaa surmansa saaneista on ammuttu noin yhdestä kymmeneen kertaa, mutta eräässä on noin 20 osumaa.

KRP:n tutkinnanjohtaja Jari Neulaniemi korostaa, että ruumiinavaustiedot ovat vasta alustavia ja puhelimitse saatuja. Jotkut vainajista paloivat pahoin, kun ampuja sytytti luokkahuoneessa tulipalon.

Neulaniemen mukaan rikostekninen tutkinta palvelualojen oppilaitoksessa on saatu päätökseen. Rakennuksessa on runsaasti oppilaiden tavaroita, joita ryhdytään palauttamaan.

Poliisi on jatkanut myös kuulusteluja, jotka ovat vahvistaneet aiempaa käsitystä tapahtumisen kulusta. Itsensä ampunut Matti Juhani Saari on toiminut yksin. Muita epäiltyjä ei jutussa ole.

Poliisi on myös aloittanut Saaren tietokoneen ja teleyhteyksien tutkinnan. Neulaniemi vahvistaa, että Saari oli puhelimitse yhteyksissä koulun ulkopuolelle ammuskelun aikana.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme