Mainos
Mainos

Kauhajoen uhrien omaiset eivät jaksa saapua kirkkotilaisuuteen

Kauhajoen ampumavälikohtauksen uhrien omaiset eivät seurakunnan tiedottajan mukaan välttämättä jaksa saapua Kauhajoen kirkolla illalla järjestettävään tilaisuuteen.

Kauhajoen seurakunnan tiedottaja Raija Kumpulan mukaan ampumavälikohtauksessa menehtyneiden uhrien omaisista yksikään ei todennäköisesti saavu tänään kirkon tilaisuuteen.

– Halusimme järjestää tilaisuuden rakkaimpansa menettäneille omaisille ja läheisille. Viimeisen tiedon mukaan yksikään omaisista ei ole kuitenkaan ilmoittautunut tilaisuuteen. Ovemme ovat kuitenkin auki. Tilaisuus järjestetään vaikka kukaan omaisista ei tulisikaan, Kumpula sanoo.

Osa uhrien omaisista asuu muualla kuin Kauhajoella.

– On ymmärrettävää, ettei kaikilla ole vielä voimia lähteä pois kotoa saati sitten toiselle paikkakunnalle, Kumpula pohtii.

Illan ohjelma on vapaamuotoinen. Tarkoituksena on luoda harras ja lohduttava ympäristö.

– Pidämme rukoushetken, jossa luetaan psalmeja ja annetaan sielunhoitoa, Kumpula kertoo.

Hän korostaa, että tilaisuus on vain uhrien omaisille ja läheisille. Perjantaina Kauhajoen kirkossa on seurakunnan nuorten järjestämä iltakirkko.

– Nuoriso-ohjaajat ja seurakunnan nuoret hiovat parhaillaan perjantaista ohjelmaa, johon kuuluu nuorisokuoron esitys.

Sunnuntaina Kauhajoen kirkossa on ampumavälikohtauksessa menehtyneiden uhrien muistojumalanpalvelus, joka televisioidaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme