Mainos
Mainos

Kauko Röyhkä kirjoittaa jatkoa Miss Farkku-Suomelle

Kirjailija-muusikko Kauko Röyhkä romaaniinsa perustuvan Miss Farkku-Suomi -elokuvan lehdistötilaisuudessa, 16. toukokuuta 2011.

Kauko Röyhkä kertoo kirjoittavansa jatkoa omakohtaiselle Miss Farkku-Suomi -romaanilleen. Uusi kirja seuraa ensimmäisen osa päähenkilön Välden myöhempiä vaiheita, mutta hän on pienemmässä roolissa.

Esikoiskirjaan perustuva elokuva Miss Farkku-Suomi saa ensi-iltansa 3. elokuuta. Se on aitoudentunteessaan koskettava ajankuvaus ja lisää varmaan Röyhkän uuden kirjan kysyntää.

Miss Farkku-Suomi sijoittuu vuoteen 1977, jolloin punk ja uusi aalto rantautuvat Suomeen ja Ouluun. Seitsemäntoistavuotias Välde ei kuulu perusnuorten joukkoon. Hän kuuntelee Lou Reediä, New York Dollsia ja David Bowieta. Välde haluaa perustaa bändin, tulla kuuluisaksi ja rakastaa kaunista Pikeä.

Loppuunmyydystä romaanista ilmestyy myös uusi painos heinäkuun alussa.

Kauko Röyhkä on parhaillaan kiertueella uudelleen kootun Narttu-yhtyeensä kanssa. Hän aloittaa uuden romaanin kirjoittamisen kiertueen jälkeen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme