Mainos
Mainos

Kaukolämmön jakelussa ongelmia koko Espoossa

Kaukolämmön jakelussa on ollut viime tunteina ongelmia ainakin koko Espoon alueella, kertoo Fortum.

Vika on saattanut tuntua myös Kauniaisissa ja Kirkkonummella, jossa on niin ikään Fortumin asiakkaita.

Yhtiön mukaan vika saatiin korjattua alkuillasta, ja lämmintä vettä on jälleen päästy siirtämään jakeluverkkoon. Asiakkaiden lämmönjakelun odotetaan palaavan normaaliksi illan aikana.

Viestintäpäällikkö Elina Kokko kertoo, että ongelmien syynä ovat iltapäiväiset häiriöt Suomenojan voimalaitoksella. Laitoksella on muun muassa ollut sähkökatkos.

Fortumin mukaan Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen kaukolämpöverkossa on 6000–7000 käyttöpaikkaa, jotka voivat olla erikokoisia taloja. Vian piirissä on siis saattanut olla kymmeniä tuhansia ihmisiä.

Espoon Otaniemessä kadulle on valunut Fortumin mukaan kuumaa kaukolämpövettä. Syynä on ilmeisesti tuotantohäiriöiden aiheuttama paineenvaihtelu verkossa. Vuotokohta on yhtiön mukaan paikallistettu ja korjaustyö on käynnissä. Otaniementiellä liikkuvia on suositeltu noudattamaan varovaisuutta.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme